Groepsapps:

De groepsapps van Achiefit worden in de app Telegram weergeven. Deze app Telegram is gewoon gratis te downloaden in de App Store, of via android. Bij aanmelding van een van de pakketten, wordt u op basis van uw telefoonnummer toegevoegd in de bijbehorende groepen.

Exercise


In de achiefit exercise men/women group worden alle trainingsdagen beschreven. Hierdoor krijg je per dag beschreven welke spiergroep getraind kan worden met de daarbij behorende oefeningen. De oefeningen worden nauwkeurig uitgelegd en er worden tips gegeven waardoor de oefening op de juiste manier uitgevoerd kan worden. Op deze manier weet jij precies waar je mee begint en waar je mee eindigt in de sportschool. Deze schema's worden om de 2 a 3 maanden bijgewerkt, zodat er optimale resultaten worden geboekt. Er zullen ook nog oefeningen op komen die je thuis kunt uitvoeren, voor de mensen die geen lidmaatschap hebben bij een sportschool.

Food


Ben jij het ook zo zat om van die smakeloze maaltijden te eten die ook nog eens op de gram afgewogen moeten worden. Wil jij ook niet een manier vinden waarop jij je ideale lichaam kan krijgen, zonder je calorieën en maaltijden bij te houden. Zou je ook niet een flexibel eetpatroon willen dat je voor de rest van je leven vol kunt houden zonder dat je na een aantal maanden terugvalt in je oude patroon. In deze Foodgroup zullen wij recepten en maaltijden posten zodat  je kunt leren hoe je gemakkelijk in korte tijd een lekkere en gezonde maaltijd kunt bereiden in 15 minuten. Daarnaast zullen hier ook supplementen en enkele voedingsschema's/patronen worden uitgelegd. Daarnaast zullen er in de foodgroup ook trucs en tips in worden beschreven, die jou proces zullen versnellen. Een voorbeeld hierbij is, wat je onder andere kunt drinken wat vetverbranding en vochtverlies stimuleert. Ook lekker uiteten gaan kun je gewoon opnemen in je levensstijl, hierover meer in de support group.

Support


Heb jij vragen gedurende de dag, stel ze dan in onze achiefit support group. Wij zullen zo snel mogelijk een antwoord geven op de gestelde vraag. Sta jij bijvoorbeeld in de supermarkt en vraag jij je af of een bepaald product slim is om te kopen, dan kan jij een foto maken en dit opsturen in de support group.  Hierop zullen wij reageren of dat een juiste keuze is of een alternatief voorstellen. Dit betekent dat uiteten gaan gewoon mogelijk is, zonder dat je moet afslaan omdat je denkt dat de keuze alleen uit salades kan bestaan. Hierdoor kun je gewoon een flexibele levensstijl onderhouden en toch optimaal genieten. We zullen je alle trucjes en handigheden leren zodat je uiteindelijk zelf je keuzes kunt bepalen en hierdoor je eigen lifestyle kan creëren.

Pro


Neem jij sporten heel serieus, ben jij een atleet, of heb jij de ambitie om een atleet te worden, dan is de achiefit pro group geschikt voor jou. Hier zullen alle oefeningen op komen te staan, die jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau brengen. Dit geldt voor meerdere sporttakken, onder andere: Kickboksers, boksers, voetballers, tennissers etc. Dit houdt in; veel oefeningen, waaronder circuittrainingen, voor het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht en spierconditie.

 

Wil jij dus al je doelen behalen, en een lifestyle creëren die bij jou past.  Meld je dan aan en kies een van de pakketten uit de webshop.